Удосконалення робочого обладнання фронтального навантажувача вантажопідйомністю 1т. - Тарасов, Артем Владиславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі здійснена розробка робочого органу малогабаритного фронтального навантажувача. Дипломна робота містить обґрунтування актуальності впровадження нового ковшового робочого органу в конструкцію навантажувача. Проведений тяговий розрахунок навантажувача з ковшем ємністю 0,5 м3. Виконаний розрахунок конструкції робочого і гідро обладнання. Запропоновані розрахунки на міцність елементів бистрого з’єднання (квік-каплера). Обчислено економічний ефект від впровадження розробки. Розроблено заходи з охорони праці в надзвичайних ситуаціях.
Keywords: фронтальний малогабаритний навантажувач; гідростатична трансмісія; економічна ефективність; продуктивність; ковш; безпека