Підвищення ефективності функціонування логістичної системи підприємства об’єднання громадян «Добробут» - Дворніченко, Назарій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломної роботі розглянуто питання підвищення ефективність функціонування логістичної системи підприємства об’єднання громадян ««Добробут»». Розроблені заході які спрямовані на підвищення ефективності функціонування логістичної системи підприємства. Розроблена модель визначення оптимального розміру замовлення при багатономенклатурному управлінні. Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; запасні частини; кратні періоди; система управління запасами