Підвищення ефективності доставки м’ясних продуктів в місті Харків ТОВ «Салтівський М’ясокомбінат» - Жмиря, Роман Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті розрахунків було визначено, що розробка раціональних розвізних маршрутів та застосування раціональної марки рухомого складу, дозволить отримати економічний ефект в розмірі 204055 грн/рік, а ефективність запропонованих заходів щодо поліпшення технології доставки складе 2 %. Рекомендації по впровадженню: отримані результати досліджень можуть застосовуватись для процесів доставки м’ясних продуктів в міських умовах.
Keywords: маршрут; м’ясні продукти; перевезення; рухомий склад; графік; ефект; витрати