Розроблення стенду для експериментального дослідження інформаційно-керуючої системи адаптивної підвіски автомобіля на основі використання нейро-фаззі регуляторів - Ніконов, О. Я.; Шуляков, В. М.; Фастовець, В. І.; Никонов, О. Я.; Шуляков, В. Н.; Фастовец, В. И.; Nikonov, O. J.; Shuliakov, V. M.; Fastovec, V. I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Розроблено інформаційно-керуючу систему для експериментального стенду дослідження адаптивної підвіски автомобіля. Розроблено програмні, технічні та апаратні рішення для системи стабілізації кузова автомобіля з нейро-фаззі контролером в контурі керування.
Разработка стенда для экспериментального исследования информационно-управляющей системы адаптивной подвески автомобиля на основе использования нейро-фаззи регуляторов
Development of the stand for experimental research intelligent control system of the adaptive vehicle suspension based on neuro-fuzzy contollers
Keywords: Стабілізація; інформаційно-керуюча система; підвіска; автомобіль; кузов; демпфування; датчик; Стабилизация; информационно-управляющая система; подвеска; автомобиль; демпфирование; Stabilization; intelligent control system; suspension; car; car body; damping; sensor; 629.3.018