Технологія та організація експлуатаційного утримання та ремонту автомобільної дороги Знам'янка – Луганськ – Ізварино на ділянці км 75+000 – км 95+000 в Дніпропетровській області - Фрадін, Богдан Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В проекті виконаний аналіз природно-кліматичних умов району експлуатації; аналіз експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги; обґрунтування видів та розрахунок об'ємів робіт; експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги; розроблені технології виконання ямкового та капітального ремонтів, а також технологічні схеми для всіх видів робіт;. контроль якості виконання робіт; охорона праці та навколишнього середовища.
Keywords: транспортно–експлуатаційний стан; капітальний ремонт; експлуатаційне утримання; асфальтобетонна суміш; інтенсивність руху; експлуатаційне утримання; охорона праці