Підвищення ефективності функціонування логістичної системи UAB «Tenteris» - Тіняков, Кай Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі виконано аналіз існуючої системи замовлень партій товару та визначені недоліки. На основі аналізу літературних і Інтернет джерел розроблені комплекс заходів спрямованих на підвищення ефективності функціонування системи управління запасами UAB «TENTERIS». Розроблена методика управління багатономенклатурними запасами на підприємстві. Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: витрати; xyz-аналіз; запаси; оптимальний інтервал поставок; система управління запасами; авс-аналіз