Проект будівництва ділянки автомобільної дороги Н-31 Дніпро – Решетилівка від с. Лобойківка до межі Дніпропетровської області з км 19+400 до км 21+600 з оцінкою проектних рішень - Гончаренко, Андрій Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – автоматизоване проєктування будівництва ділянки автомобільної дороги Н-31 Дніпро – Решетилівка від с. Лобойківка до межі Дніпропетровської області з км 19+400 до км 21+600 з оцінкою проектних рішень. Мета роботи – розроблення проєктних рішень будівництва нової автомобільної дороги, що буде відповідати всім нормативним документам. Метод дослідження – аналіз науково-технічної інформації за літературними джерелами, нормативною і довідковою літературою та застосування методів автоматизованого проєктування. В результаті розробки дипломної роботи виконано аналіз характеристик району проєктування ділянки дороги; детальний аналіз функціональних можливостей системи автоматизованого проєктування Autodesk AutoCAD Civil 3D; проєктування траси автомобільної дороги, поздовжнього та поперечних профілей; проєктування конструкції дорожнього одягу; проєктування гідравлічних штучних споруд; розробку заходів з організації дорожнього руху та оцінку проєктних рішень.
Keywords: автомобільна дорога; дорожній одяг; поздовжній профіль; план траси; поперечний профіль; система автоматизованого проектування