Дослідження питання оцінки строку експлуатації легкового автомобіля - Гученко, Яков Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В цій роботі головну роль грають засоби керування в системі ТО й Р автомобіля які реалізуються на різних етапах експлуатації автомобіля. Тобто констатується, що виникає ряд завдань, обумовлених науково-технічним прогресом в автомобільній галузі: вибірковість при визначенні необхідних властивостей автомобіля за окремими критеріями й установлення пріоритетів їх вибору; підтримка працездатного стану автомобіля з урахуванням необхідних рівнів конструктивної й екологічної безпеки; своєчасна утилізація автомобіля.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; РЕМОНТ; ЕКСПЛУАТАЦІЯ; ЖИТТЄВИЙ ЦИКЛ; ОПТИМІЗАЦІЯ