Дослідження особливостей діагностики і ремонту гібридних транспортних засобів - Абу Ейд, Мохаммад Рамійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи: підвищення ефективності діагностики тягового електроприводу гібридного автомобіля за рахунок зменшення часу на пошук несправностей. Об'єкт роботи: процес синтезу і дослідження діагностичних моделей тягового електроприводу гібридного автомобіля Lexus RX450h. Предмет роботи: параметри діагностичних моделей тягового електроприводу гібридного автомобіля. В дипломній роботі вирішені наступні питання: – проведений аналіз принципів побудови систем діагностики гібридних автомобілів; –проведений аналіз технічних засобів діагностики; – проведені дослідження особливостей діагностики тягового електропривода гібридного автомобіля Lexus RX450h; – розглянуті питання охорони праці; – за результатами проведених досліджень сформульовані висновки. Результати роботи доцільно використовувати при проектуванні діагностичних систем для гібридних транспортних засобів.
Keywords: гібридний автомобіль; тяговий електропривод; діагностичні моделі; комп’ютерне моделювання