ОЦІНКА СЕРЕДНЬОГО ЧАСУ ОЧІКУВАННЯ ПАСАЖИРІВ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ МАРШРУТНОЇ МЕРЕЖІ МІСТА - Горбачов, П. Ф.; Макарічев, О. В.; Чижик, В. М.; Горбачев, П. Ф.; Макаричев, А. В.; Чижик, В. М.; Gorbachov, P.; Makarychev, O.; Chyzhyk, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Наведено результати аналітичного моделювання середнього часу очікування пасажирами громадського транспорту для маршрутної мережі міста за умови невідомого розкладу руху транспортних засобів на маршруті.
ОЦЕНКА СРЕДНЕГО ВРЕМЕНИ ОЖИДАНИЯ ПАССАЖИРОВ ТРАНСПОРТНЫХ СРЕДСТВ ДЛЯ МАРШРУТНОЙ СЕТИ ГОРОДА
ESTIMATION OF THE AVERAGE PASSENGER WAITING TIME FOR THE URBAN TRANSIT SYSTEM
Keywords: час очікування; розклад руху; зупинний пункт; інтервал руху; громадський транспорт; время ожидания; расписание движения; остановочный пункт; интервал движения; общественный транспорт; waiting time; route schedule; transit stop; route headway; public transit; 656.072