Сучасний освітній процес і кібербезпека - Костікова, М. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В матеріалі розглянута проблематика кібербезпеки у навчальному середовищі і надані пропозиції щодо її розв’язання. Акцентовано, що найбільш значущими серед кіберзагроз для учасників навчально-виховного процесу є методи соціальної інженерії, знання яких та протидія яким можуть бути найбільш ефективними для забезпечення кібербезпеки.
Keywords: кібербезпека; навчальне середовище; кіберзагроза; суб’єкт освітнього процесу; соціальна інженерія; 378:004