ПРОЦЕС ФОРМУВАННЯ ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Пипенко, І. С.; Пипенко, И. С.; Pypenko, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
На основі поетапно-структурного підходу уточнено процес формування потенціалу підприємства, який, на відміну від існуючих, розкриває порядок і зміст робіт щодо розподілу зусиль використання ресурсів підприємства. Розроблений процес враховує область виникнення, умови доступу та сфери застосування ресурсів підприємства; є основою для прийняття управлінських рішень щодо проектного стану потенціалу підприємства.
ПРОЦЕСС ФОРМИРОВАНИЯ ПОТЕНЦИАЛА ПРЕДПРИЯТИЯ
PROCESS OF AN ENTERPRISE POTENTIAL FORMATION
Keywords: потенціал; ресурси; зусилля; елементи; процес; внутрішнє середовище; зовнішнє середовище; рівень використання; потенциал; ресурсы; усилия; элементы; процесс; внутренняя среда; внешняя среда; уровень использования; potential; resources; efforts; elements; process; internal environment; external environment; usage level; 658.011.12