Вдосконалення системи управління послугами по технічному обслуговуванню і ремонту автомобілів - Лєтов, Владислав Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Практична значущість дослідження полягає в можливості застосування запропонованих автором моделей у вдосконаленні управління послугами з технічного обслуговування та ремонту автомобілів і процесами надання цих послуг; у забезпеченні процесу проектування та прогнозування програм розвитку ринку послуг з технічного обслуговування та ремонту автомобілів систематизованими даними та розробленими пропозиціями щодо вдосконалення цієї сфери.
Keywords: послуга; сервісний продукт; система; моделювання; мобільний додаток