Дослідження впливу вібраційного навантаження на працездатність робочого устаткування екскаватора. - Кириченко, Олексій Леонідович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена аналізу навантаженості елементів конструкції екскаваторного робочого устаткування обладнаного вібротрамбовкою. Була запропонована нова конструкція додаткового робочого устаткування для ущільнення грунту на базі екскаватора. Представлена компонувальна схема вібротрамбовки та розроблені креслення її основних частин. Аналіз напружено-деформованого стану найбільш навантажених елементів конструкції показ, що умови міцності забезпечуються по всій довженні елементів робочого устаткування екскаватора.
Keywords: 4 вібротрамбовка; віброущільнювач; робоче устаткування екскаватора; динамічне моделювання; autodesk inventor