Підвищення ефективності доставки меблевої продукції на маршрутах Україна – Польща - Дмитрієв, Артем Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво компанії «EA LOGISTIC» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2026 році. Область застосування: Результати дослідження можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки вантажів за допомогою автомобільного транспорту в міжнародному сполученні.
Keywords: доставка; ефективний варіант; меблева продукція; математична модель; економічний ефект