Покращення керованості легкових автомобілів під час гальмування - Гуменюк, Роман Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Досліджено, що характеризувати керованість легкового автомобіля необхідно за кутовою швидкістю відхилення подовжньої осі в початковий і кутовим відхиленням керованих коліс – у заключний момент гальмування. Встановлено діапазон зміни коефіцієнта розподілу гальмівної сили легкових автомобілів Lanos, Volkswagen та Mitsubishi, у межах якого їх забезпечується керованість.
Keywords: ЛЕГКОВИЙ АВТОМОБІЛЬ; ГАЛЬМУВАННЯ; КЕРОВАНІСТЬ