ДОСЛІДЖЕННЯ РОЗПОДІЛУ ВНУТРІШНІХ ЗУСИЛЬ В ЕЛЕМЕНТАХ КОМБІНОВАНОЇ ВИСЯЧОЇ СИСТЕМИ З БАЛКОЮ ЖОРСТКОСТІ ВІД РУХОМОГО ТИМЧАСОВОГО НАВАНТАЖЕННЯ - Голеско, В. О.; Махонько, Д. С.; Микало, Є. М.; Голеско, В. А.; Махонько, Д. С.; Мыкало, Е. Н.; Golesko, V.; Makhonko, D.; Mykalo, E. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Наведено результати визначення зусиль в елементах комбінованої висячої системи від рухомого навантаження АК при декількох значеннях стріли провисання троса.
ИССЛЕДОВАНИЕ РАСПРЕДЕЛЕНИЯ ВНУТРЕННИХ УСИЛИЙ В ЭЛЕМЕНТАХ КОМБИНИРОВАННОЙ ВИСЯЧЕЙ СИСТЕМЫ С БАЛКОЙ ЖЕСТКОСТИ ОТ ПОДВИЖНОЙ ВРЕМЕННОЙ НАГРУЗКИ
INVESTIGATION OF INTERNAL FORCES DISTRIBUTION IN THE ELEMENTS OF THE COMBINED SUSPENDED SYSTEM WITH RIGIDITY GIRDER CAUSED BY TEMPORARY LOADING
Keywords: висяча комбінована система; рухоме тимчасове навантаження; внутрішні зусилля; висячая комбинированная система; подвижная временная нагрузка; внутренние усилия; suspended combined system; movable temporary loading; internal forces; 624.21