Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги І категорії в Житомирській області - Волков, Нікіта Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розраховано конструкцію дорожнього одягу дороги першої категорії в Житомирської області. Відповідно до цього розрахунку, враховуючи завданий змінний темп будівництва та гранулометрію мінеральних матеріалів, розраховано склади асфальтобетонних сумішей що проектується до випуску на заводі відповідної продуктивності, обрано обладнання для випуску асфальтобетонних сумішей. Розраховано складське господарство заводу – склади кам’яних матеріалів, мінерального порошку та бітуму. Виконано розрахунок вартості асфальтобетонних сумішей що запроектовані в дорожньому одязі за складенням відповідних виробничих калькуляцій.
Keywords: асфальтобетонна суміш; асфальтозмішувальна установка; дорожній одяг; технологічна схема; виробнича калькуляція