Спосiб установки форсунки газового двигуна внутрiшнього згорання для подачi зрiдженого палива - Абрамчук, Федiр Iванович; Кузьменко, Анатолiй Петрович; Бойчук, Максим Вiталiйович (My University, 2017)
Спосіб установки форсунки газового двигуна внутрішнього згорання для подачі зрідженого палива у впускний колектор, який відрізняється тим, що форсунку розташовують таким чином, щоб вона не виходила за межі внутрішньої поверхні колектора, а вісь струменю зрідженого палива на вході в двигун співпадала з віссю колектора.
Keywords: двигуни внутрiшнього згорання