Інженерно-геодезичні вишукування для розробки проектної документації на капітальний ремонт ділянки автомобільної дороги Широкіно – Олександрівка км 2+000 – км 7+500 в Дніпропетровській області - Коваль, Юрій Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В дипломній роботі проведений детальний аналіз природних умов регіону вишукувань. Проведено аналіз основних видів інженерно-геодезичних робіт на об’єкті проектування, розглянуті стадії підготовки проектної документації. Було виконано обґрунтування вибору масштабу знімання і висоти перерізу рельєфу. Розглянуто технологію та послідовність проведення геодезичних робіт. В роботі виконані топографо-геодезичні знімання комбінованим методом та побудований топографічний план ділянки місцевості.
Keywords: автомобільна дорога; інженерні вишукування; інженерно-геодезичні знімання; геодезичні прилади; топографічний план