Технологія та організація робіт з експлуатаційного утримання і ремонту автомобільної дороги Рівне – Здолбунів – Мізоч – Дубно на ділянці км 17+000 ‒ км 27+000 - Скиба, Віталій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі наведена об’єктивна оцінка транспортно-експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги за показниками експлуатаційної якості. Запропоновані заходи спрямовані на підвищення транспортно-експлуатаційного стану ділянки дороги. Обґрунтовано система заходів щодо експлуатаційного утримання і ремонтних робіт, визначені об'єми робіт з ремонтів. Розроблені технології робіт з весняного, літнього, осіннього та зимового утримання дороги, ліквідації вибоїн та тріщин на дорожньому покритті та поточного і капітального ремонтів.
Keywords: автомобільна дорога; експлуатація; експлуатаційне утримання; ремонт; дорожній одяг; дорожнє покриття; технологія й організація робіт