ДОСЛІДЖЕННЯ МІЦНОСТІ УКРІПЛЕНИХ ҐРУНТІВ НА РОЗТЯГ МЕТОДОМ РОЗКОЛЮВАННЯ - Голеско, В. О.; Голеско, В. А.; Golesko, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Наведено результати експериментальних досліджень міцності укріплених ґрунтів на розтяг методом розколювання. Одержано кількісні характеристики міцності, оцінено достовірність результатів.
ИССЛЕДОВАНИЕ ПРОЧНОСТИ УКРЕПЛЕННЫХ ГРУНТОВ НА РАСТЯЖЕНИЕ МЕТОДОМ РАСКАЛЫВАНИЯ
ANALYSIS OF SPLITTING TENSILE STRENGTH OF SOILS BY MEANS OF CLEAVING METHOD
Keywords: укріплений ґрунт; міцність; метод розколювання; достовірність; укрепленный грунт; прочность; метод раскалывания; достоверность; soil stabilization; strength; splitting method; accuracy; 625.02-032.61