Спосiб визначення твердостi матерiалiв асфальтобетонних покриттiв конусним iндентором за параметрами вiдновленого вiдбитка - Мощенок, Василь Iванович; Лалазарова, Наталiя Олексiївна; Дощечкiна, Iрина Василiвна; Кухарева, Iрина Євгенiвна; Ляпiн, Олександр Олександрович; Мощенок, Андрiй Васильович; Татаркiна, Iрина Сергiївна (My University, 2010)
Спосіб визначення твердості асфальтобетонних покриттів, що полягає в падінні вантажу з висоти на індентор і наступному розрахунку твердості за параметрами невідновленого відбитка, який відрізняється тим, що кут конуса індентора вибирається в залежності від типу покриття, а твердість визначається за формулою, яка враховує масу вантажу, висоту його падіння, кут конуса індентора та параметри невідновленого відбитка.
Keywords: дорожнi покриття, асфальтобетоннi