Проект універсального поста з технічного обслуговування легкових автомобілів в міській СТО - Журавель, Дмитро Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломному проекті було розраховано СТО. Визначено обсяги робіт та розраховано кількість працівників і площі необхідних приміщень. Розроблено технологічні інструкції з розбирання, ремонту, збірці і обслуговуванню двигуна. Проаналізовано та обрано обладнання для ТО та діагностичних робіт. Розроблено заходи щодо захисту безпеки життя і діяльності працівника на гальмівній дільниці. Проведено техніко-економічний аналіз проекту.
Keywords: ПРОЕКТ; ПЛАН СТО; ЗОНА ДІАГНОСТИКИ; ОРГАНІЗАЦІЯ ТО; РЕМОНТ; ГАЗОРОЗПОДІЛЬНА СИСТЕМА; ОБЛАДНАННЯ