Дослідження вимірювальної технології при визначенні імпульсної характеристики каналу тиску - Філатов, Єгор Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У бакалаврській кваліфікаційній роботі проведені дослідження методів визначення імпульсної характеристики вимірювального каналу тиску. Розглядаються випадки, коли вимірювальна лінія заповнена газом і окремо, коли вона заповнена рідиною. Аналізується також ситуація, коли у вимірювальній лінії є робоча рідина, всередині якої існують повітряні включення, що приводить до стискання рідини. Запропонована методика оцінювання похибок вимірювання імпульсної характеристики вимірювального каналу тиску для даних ситуацій.
Keywords: вимірювальна лінія; вимірювальний канал тиску; датчик тиску; імпульсна характеристика; інформаційно-вимірювальні технології; математичне моделювання