Обґрунтування необхідності регулювання роботи системи охолодження дизеля наземної транспортної машини - Марченко, А. П.; Федоров, А. Ю.; Ліньков, О. Ю.; Клімов, В. Ф.; Марченко, А. П.; Федоров, А. Ю.; Линьков, О. Ю.; Климов, В. Ф.; Marchenko, A. P.; Fedorov, A. Y.; Linkov, O. Y.; Klimov, V. F. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Проаналізовано і обґрунтовано необхідність регулювання роботи системи охолодження дизеля наземної транспортної машини, показано, що відхилення температури теплоносіїв від оптимальної призводить до негативних наслідків в експлуатації дизеля. На основі експериментальних даних показано вплив зміни режиму роботи дизеля наземної транспортної машини з дизелем типу 5ТДФ на відхилення температур теплоносіїв від рекомендованих оптимальних.
Обоснование необходимости регулирования работы системы охлаждения дизеля транспортной машины
Reasoning the necessity of regulating the operation of the vehicles diesel cooling system
Keywords: знос; дизель; температура; система охолодження; олива; вентилятор; износ; дизель; температура; система охлаждения; масло; вентилятор; demolition; diesel; temperature; cooling system; oil; fan; 62-977