Гідродинамічне видавлювання – ефективний спосіб заміни гідропресування при виготовленні виробів з високоміцних і малопластичних сталей - Дуліч, Д. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Досліджено структурні перетворення та властивості міцної, малопластичної пружинної сталі під впливом гідродинамічного видавлювання, а також подальшого стабілізуючого відпуску.
Hydrodynamic type is an effective way of replacing hydropressing in the manufacture of products from high-strength and low ductility steel
Keywords: гідродинамічне видавлювання; деформація; ресорно-пружинна сталь; дислока- ційна структура; механічні властивості; стабілізуючий відпуск.; 669.14.018:621.78