Обробка польових інженерно-геодезичних вишукувань на ділянці автомобільної дороги державного значення Н-12 Суми – Полтава км 161+400 – км 162+400 - Доброскок, Станіслав Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – метод виконання та технологія обробки інженерно-геодезичних вишукувань при будівництві автомобільної дороги державного значення Н-12 Суми – Полтава км 161+400 – км 162+400. Предмет дослідження – використання програмного забезпечення AutoCAD для обробки польових інженерно-геодезичних вишукувань. Мета роботи – обробка результатів інженерно-геодезичних вишукувань на ділянці автомобільної дороги державного значення Н-12 Суми – Полтава км 161+400 – км 162+400. В результаті розробки дипломного проекту виконано: аналіз нормативно-правового забезпечення інженерно-геодезичних вишукувань; аналіз інформації про об’єкт дослідження та фізико-географічна характеристика району проведення робіт; огляд методів та технології виконання інженерно-геодезичних вишукувань; камеральна обробка результатів польових інженерно-геодезичних вишукувань.
Keywords: інженерно-геодезичні вишукування; тахеометр; GPS-приймач; виконавча зйомка; методи камеральної обробки; автомобільна дорога