ОЦІНКА ВПЛИВУ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ НА ІНТЕНСИВНІСТЬ РУХУ ТРАНСПОРТНИХ ПОТОКІВ У ПРИМІСЬКОМУ СПОЛУЧЕННІ - Горбачов, П. Ф.; Кочина, А. А.; Горбачев, П. Ф.; Кочина, А. А.; Horbachov, P.; Kochyna, А. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Наведено результати дослідження закономірностей зміни інтенсивності руху вантажних і пасажирських потоків у приміському сполученні. Встановлено можливість опису інтенсивності вантажних і пасажирських транспортних потоків залежно від розташування ділянки і кількості населення міста.
ОЦЕНКА ВЛИЯНИЯ НАСЕЛЕННЫХ ПУНКТОВ НА ИНТЕНСИВНОСТЬ ДВИЖЕНИЯ ТРАНСПОРТНЫХ ПОТОКОВ В ПРИГОРОДНОМ СООБЩЕНИИ
EVALUATION OF HUMAN SETTLEMENT INFLUENCE ON SUBURBAN TRAFFIC FLOW DENSITY
Keywords: приміське сполучення; інтенсивність руху; відстань; чисельність населення; регресивна залежність; пригородное сообщение; интенсивность движения; расстояние; численность населения; регрессионная зависимость; suburban service; traffic flow; truck; car; bus; distance; urban population; regression analysis; 656.015