Нечітка модель вибору SCRUM MASTER для управління інформаційним проектом. - Швецов, Едуард Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Проведено огляд гнучких методологій розробки інформаційних проектів. Проведено аналіз характеристик, які необхідні SCRUM-майстра. Розроблено модель вибору методології розробки інформаційних проектів за багатьма критеріями в умовах невизначеності вхідної інформації. Розроблено модель вибору SCRUM-майстра для управління інформаційним проектом в умовах невизначеності. Наведено приклади використання розроблених моделей.
Keywords: інформаційні технології; scrum; критерії; матриця; попарні порівняння; метод аналізу; ієрархія