Корпус двокамерного вакуумного пiдсилювача - Шуклiнов, Сергiй Миколайович; Шепеленко, Iгор Георгiйович; Клименко, Валерiй Iванович; Скляров, Микола Вячеславович (My University, 2009)
Корпус двокамерного вакуумного підсилювача, який містить основу, кришку та розташовані в корпусі два поршні з діафрагмами і перегородку, що утворюють вакуумні і повітряні порожнини, який відрізняється тим, що у кришці на внутрішній поверхні за поршнями обох камер виконано по кільцевій канавці для ущільнення і фіксації діафрагм, ущільнення зовнішнього краю діафрагм здійснено радіальними зусиллями від перегородки і обичайки в напрямку внутрішньої поверхні кільцевих канавок у кришці.
Keywords: автомобiлi, гальмiвнi системи