ДО ПИТАННЯ ВИБОРУ КРИТЕРІЇВ ЕФЕКТИВНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ДОРОЖНЬОГО РУХУ МЕТОДАМИ ТЕОРІЇ КОРИСНОСТІ - Абрамова, Л. С.; Капінус, С. В.; Абрамова, Л. С.; Капинус, С. В.; Abramova, L.; Kapinus, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2009)
Розглядаються питання застосування елементів теорії прийняття рішень у вирішенні практичних завдань управління дорожнім рухом.
К ВОПРОСУ ВЫБОРА КРИТЕРИЕВ ЭФФЕКТИВНОСТИ ОРГАНИЗАЦИИ ДОРОЖНОГО ДВИЖЕНИЯ МЕТОДАМИ ТЕОРИИ ПОЛЕЗНОСТИ
CHOICE OF EFFICIENCY CRITERIA FOR TRAFFIC MANAGEMENT BY MEANS OF UTILITY THEORY
Keywords: управління дорожнім рухом; критерії ефективності; дерево прийняття рішень; управление дорожным движением; критерии эффективности; дерево принятия решений; traffic control; performance criterions; tree of decision making; 681.3.07