АНАЛІЗ ОСНОВНИХ ЕТАПІВ РОЗВИТКУ КОНТЕЙНЕРНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ - Нагорный, Евгений Васильевич; Наумов, Виталий Сергеевич; Витер, Наталья Сергеевна; Нагорний, Євген Васильович; Наумов, Віталій Сергійович; Вітер, Наталя Сергіївна; Nagornji, E.; Naumov, V.; Viter, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2010)
Проведено аналіз основних етапів, розкрито основні тенденції розвитку контейнерних перевезень. Охарактеризовано сучасний стан та перспективи розвитку контейнерних перевезень.
BASIC STAGE ANALYSES OF CONTAINER TRANSPORTATION DEVELOPMENT
АНАЛИЗ ОСНОВНЫХ ЭТАПОВ РАЗВИТИЯ КОНТЕЙНЕРНЫХ ПЕРЕВОЗОК
Keywords: контейнерні перевезення; етап розвитку; тенденція; контейнерные перевозки; этап развития; тенденция; container transportation; development stage; tendency; 656.788