Функціональні тернарні сплави кобальту - Ненастіна, Т. О.; Ведь, М. В.; Сахненко, М. Д.; Проскуріна, В. О.; Ненастина, Т. А.; Ведь, М. В.; Сахненко, Н. Д.; Проскурина, В. О.; Nenastina, T.; Ved’, M.; Sakhnenko, N.; Proskurina, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Обговорюються функціональні властивості тернарних сплавів Co-Mo-W і Co-Mo-Zr, осаджених у гальваностатичному й імпульсному режимах з пірофосфатно-цитратних електролітів. Електролітичні покриття відрізняються рівномірно розвиненою поверхнею та високим опором корозії. Установлено фізико-механічні властивості покриттів Co-Mo-W.
Функциональные тернарные сплавы кобальта
Functional ternary cobalt alloys
Keywords: потрійні сплави; мікротвердість покриттів; функціональні властивості; морфологія поверхні; корозійна стійкість; тройные сплавы; микротвердость покрытий; функциональные свойства; морфология поверхности; коррозионная стойкость; ternary alloys; microhardness of coatings; functional properties; surface morphology; 621.357; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.1.49