Комплекс інженерно-геодезичних вишукувань по в'їзду Теслярському, 1-А у Київському районі м. Харкова - Маслов, Олександр Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті розробки кваліфікаційної роботи магістра виконано: аналіз функціональних можливостей різних програмних продуктів призначених для обробки результатів геодезичних вимірювань і побудови цифрової моделі місцевості, топографічне знімання ділянки місцевості по в'їзду Теслярському, 1-а у Київському районі м. Харкова, імпорт результатів топографічного знімання ділянки місцевості та побудова ситуаційного плану ділянки місцевості по в'їзду Теслярському, 1-а у Київському районі м. Харкова у програмі Topocad.
Keywords: геодезичне вишукування; ГНСС обладнання; тахеометр; топографічне знімання; цифрова модель ситуації