Проект капітального ремонту автомобільної дороги Київ-Чоп км 790+321 - км 800+013 у Закарпатській області - Острицький, Дмитро Валентинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Необхідність і доцільність капітального ремонту автомобільної дороги Київ-Чоп на ділянці км 790+321 - км 800+013 обумовлена тим, що геометричні параметри та технічний стан дороги не відповідають умовам і безпеці руху. Автомобільна дорога Київ-Чоп поширює транспортні зв'язки району тяжіння з загальною мережею доріг України, і відіграє важливу роль в економічному розвитку регіону. Початок ділянки капітального ремонту дороги прийнято на існуючому напрямку автомобільної дороги Київ-Чоп на км 790+321. Загальна довжина ділянки 9,692 км. Кінець ділянки прийнято на км 800+013. В ході дипломного проектування були вирішені усі поставленні задачі: розглянута характеристика об’єкта будівництва та його склад; розглянуті дані інженерних вишукувань; запроектовано план траси дороги; запроектовано штучні споруди; запроектовано поздовжній і поперечні профілі дороги; запроектовано дорожній одяг; зроблено кошторисний розрахунок вартості будівництва; розглянуті питання охорони праці.
Keywords: автомобільна дорога; капітальний ремонт; план; поздовжній профіль; поперечний профіль; дорожній одяг