Інформаційна технологія системи відеоспостереження для відстеження об’єктів за заданими траєкторіями - Коваленко, Денис Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В першому розділі проведено аналіз сучасних методів та алгоритмів відеовідстеження. В другому розділі розроблено математичну модель маніпулятора для керування рухом. В третьому розділі розроблена структура інформаційної технології системи відеоспостереження. В четвертому розділі реалізовано комп’ютерну модель системи відеовідстеження та представлено результати імітаційного експерименту.
Keywords: відеовідстеження; автоматизація; маніпулятор; фільтр Калмана; траєкторія