Інтелектуальна система управління міським паркінгом. Частина 1. Модель вибору сенсорів для різних типів паркувальних зон - Циганков, Ігор Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В першому розділі розглянуто аналіз предметної області та факторів впливу. В другому розділі розроблено інформаційну технологію вибору сенсорів для різних типів паркувальних зон. В третьому розділі розроблено модель вибору сенсорів для різних типів паркувальних зон. В четвертому розділі виконано практичну реалізацію розроблених моделей.
Keywords: сенсор; паркувальні зони; модель; МАІ-TOPSIS; інформаційна технологія