Удосконалення схеми доставки вантажів компанії «Агросем» на розподільчому центрі у Львівській області - Пішняк, Антон Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто останні тенденції розвитку агропромислового комплексу. Проведено аналіз сучасний стану ринку агропромислової продукції в Україні. Розглянуті сучасні підходи до організації доставки агропромислової продукції, перспективи вирішення проблемних питань. Наведені теоретичні дослідження проблеми, що розглядається, а саме методика розробки плану перевезень при організації доставки вантажів на розподільчий центр на прикладі функціонування компанії «Агросем». Запропоновано рішення щодо удосконаленню функціонування розподільчого центру компанії.
Keywords: доставка; план перевезень; розподільчий центр; маршрут; вантаж; собівартість