Модель вибору автогідропідйомника для роботи в умовах надзвичайних ситуацій - Жеретєєв, Андрій (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Проведено аналіз проблеми вибору автогідропідйомника; проведено аналіз характеристик автогідропідйомника, що впливають на ефективність його роботи; проведено аналіз методів прийняття рішень в умовах невизначеності; розроблено модель вибору автогідропідйомника в умовах невизначеності вхідної інформації; наведено приклади використання розробленої моделі.
Keywords: автогідропідйомник; альтернатива; критерії; метод повного перебору; функція корисності