До питання визначення iндексу якостi грунту в процесi будiвництва автомобiльних дорiг - Перович, Л. М.; Перович, Л. Л.; Мартинюк, Т. В.; Пересоляк, Р. В.; Перович, Л. Н.; Перович, Л. Л.; Perovych, L.; Perovych, L.; Martyniuk, T.; Peresoliak, R. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Проблематика. Функціональна спроможність ґрунтів. Мета. Розроблення моделі визначення та оцінки індексу містобудівної якості ґрунтів. Методика. Теорія адитивних функцій та статистичного аналізу. Результати. Модель оцінки містобудівної якості ґрунтів. Наукова новизна. Установлення узгодженості індексу містобудівної якості ґрунтів. Практичне значення. Результати використовувати для проектування автомобільних доріг.
К вопросу определения индекса качества почвы при строительстве автомобильных дорог
To the question of determining the soil quality in-dex in road construction
Keywords: ґрунт; індекс; цінність; параметри; методи; оцінка; почва; строительство; ценность; параметры; методы; оценка; soil; construction; value; parameters; methods; assessment; 332.34; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.2.49