Конспект лекцій з дисципліни «Інформатика» для студентів денної форми навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр по спеціальностям: 192 Будівництво та цивільна інженерія, (шифр і назва спеціальності )193 Геодезія і землеустрій, 101 Екологія - Кудін, А. І.; Шевченко, В. О. (My University, 2017)
Розглянуто призначення дисципліни та коротка історія розвитку обчислювальної техніки. Конспект лекцій містить питання для самоконтролю вивчення предмету. Розраховано на студентів університетів та вищих навчальних закладів.
Keywords: Інформатика; 681.3(075)