Геодезичні роботи при закладені та експлуатації відкритих кар’єрів нерудних корисних копалин - Дорошенко, Андрій Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Особливості геодезичних робіт при закладені та експлуатації відкритих кар’єрів нерудних корисних копалин. Геодезичні роботи в гірській справі мають свої особливості та методи, які розглянуті у роботі.
Keywords: геодезія; маркшейдерія; топографічна зйомка; тахеометрична зйомка; GPS – зйомка; відкритий кар’єр; нерудні корисні копалини