Транспортний засіб категорії М1. Розробка коробки передач та аналіз можливості використання модульних платформ - Дурнєв, Станіслав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – модульні платформи автомобілів категорії М1. Мета проекту – розробка коробки передач транспортного засобу категорії М1, аналіз модульних платформ автомобілів категорії М1.
В дипломній роботі була проаналізована можливість використання модульних платформ та розроблена коробка передач транспортного засобу М1.
Keywords: транспортний засіб; коробка передач; первинний вал; вторинний вал; проміжний вал