Розробка заходів із підвищення конкурентоспроможності підприємства автотранспортної галузі на засадах бізнес-планування - Ходикін, Давид Георгійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра: 58 с., 6 рис., 15 табл., 33 джерела. БІЗНЕС - ПРОЦЕСИ, УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ, СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ, ЛОГІСТИЧНІ ПОСЛУГИ, ОПТИМІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ. Мета даної кваліфікаційної роботи – дослідити теоретичні засади та розробити практичні рекомендації щодо організаційно-економічного забезпечення підвищення конкурентоспроможності підприємства автотранспортної галузі на засадах бізнес-планування. Предмет дослідження – організаційно-економічні механізми підвищення конкурентоспроможності автотранспортного підприємства в сучасних умовах господарювання. Об’єкт дослідження – діяльність автотранспортного підприємства у контексті забезпечення його конкурентоспроможності на ринку транспортних послуг. Задачі дослідження: - проаналізувати сучасні теоретичні підходи до формування конкурентоспроможності підприємств; - оцінити рівень конкурентоспроможності автотранспортного підприємства на основі економічних показників; - обґрунтувати напрями вдосконалення організаційно-економічного забезпечення конкурентоспроможності на основі бізнес-планування.
Keywords: бізнес - процеси; управління підприємством; стратегія розвитку; логістичні послуги; оптимізація діяльності; конкурентоспроможність