Технологія синтезу інформаційного комплексу для інтелектуальних транспортних систем - Ісаджанян, Артур Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Проведено аналіз проведено аналіз проблеми параметричного синтезу інформаційного комплексу ІТС; розроблено інформаційну технологію параметричного синтезу інформаційного комплексу ІТС; проведено аналіз критеріїв параметричного синтезу інформаційного комплексу ІТС; розроблено моделі параметричного синтезу інформаційного комплексу ІТС за багатьма функціональними, технічними та вартісними критеріями та обмеженнями; проведено аналіз методів прийняття рішень для розв’язання поставленої задачі; наведено приклади використання розроблених моделей.
Keywords: Альтернатива; інтелектуальна транспортна система; інформаційний комплекс; критерій