Розробка малогабаритного укладача будівельних матеріалів на тракторі СШ-25 - Зіненко, Артем Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розроблена конструкція малогабаритного укладача. Як базова машина використовується трактор СШ-25. На підставі викрнаних розрахунків спроектовано бункер з вібраційною системою, розподільчий пристрій та ущільнювальний пристрій. Виконані тягові розрахунки та розрахунок приводу управління робочим обладнанням укладача. Розраховано показники економічної ефективності проектних рішень. Розглянуто питання охорони праці та безпеки при НС при експлуатації
Keywords: малогабаритний укладач; бункер; вібратор; розподільний пристрій; коток; тяговий розрахунок; гідропривід