Конструктивні та об'ємно-планувальні рішення багатоповерхових гаражів. Частина 1 - Арц, Марк Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі проводиться аналіз наукових досліджень проблеми за літературними джерелами; аналіз вітчизняних і зарубіжних архітектурно-будівельних рішень багатоповерхових гаражів, а також нормативних документів; вивчення принципів розрахунку конструкцій багатоповерхових гаражів.
Keywords: гараж; паркінг; рампа; об’ємно-планувальне рішення; машино-місце; бокси; манежне зберігання