Технологія та організація ремонту і утримання мережі доріг місцевого значення Валківського району Харківської області - Кравченко, Григорій Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є підвищення безпеки руху на мережі доріг засобами дорожньо-експлуатаційної служби. До основних заходів, запропонованих в дипломному проекті, відносяться: виконання аварійного і поточного ремонтів покриття, нанесення розмітки, ремонт бар’єрних огороджень, відновлення засобів організації та безпеки дорожнього руху. За рахунок виконання запропонованих заходів очікується покращення умов руху на мережі доріг, і, як наслідок, зменшення втрат на транспорт та зменшення аварійності. Ефективність запропонованих заходів підтверджується результатами розрахунку коефіцієнтів аварійності до та після виконання робіт.
Keywords: транспортно–експлуатаційний стан; аварійні роботи; безпека руху; поточний ремонт; утримання мережі доріг; контроль якості