Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Виробничі процеси та процедури надання послуг в автосервісі» : для магістрів усіх форм навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт» - Горбік, Ю. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Методичні вказівки призначені для самостійної роботи при вивчені дисципліни «Виробничі процеси та процедури надання послуг в автосервісі» здобувачами зі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» усіх форм навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр.
Keywords: автомобільний сервіс; послуги автосервісу; виробничий процес; інженерно-технічна служба; сертифікація послуг автосервісу; виробничо-складська база автосервісу; 629.3.018(07)